۱۳۹۰ اردیبهشت ۲۴, شنبه

بهداشت وسائل و تجهيزات مورد استفاده در طبخ و توزيع غذا

از ديگر عوامل حفظ سلامت غذا و نيز بهداشت  طراحی سایت مصرف كنندگان غذا لوازم و ظروف مورد استفاده در طبخ غذا است كه همواره مورد توجه قرار گرفته و سعي گرديده با اتخاذ تمهيداتي از وسائل مناسب و بهداشتي استفاده گردد : طراحی سایت

الف :عدم استفاده از سيخ هاي  طراحی سایت آلومنيومي جهت طبخ كباب و استفاده از سيخهاي استيل كه بهداشتي تر مي باشند . طراحی سایت
ب:استفاده از ديگهاي استيل جهت طبخ برنج و ممنوعيت استفاده از ديگهاي طراحی سایت  روحي و مسي به جهت مضرات بهداشتي. طراحی سایت
ج:كنترل مواد شوينده و ضد عفوني كننده  مورد استفاده براي شستشوي طراحی سایت ظروف و تجهيزات به جهت جلوگيري از استفاده احتمالي از مواد شوينده نامرغوب كه با ماندگاري بر روي ظروف سلامت غذا و مصرف كنندگان غذا را تهديد مي نمايد. طراحی سایت
د:استفاده از ظروف چيني و استيل براي توزيع غذا مانند  طراحی سایت بشقاب و كاسه و پيش دستي چيني و سيني استيل به جهت حفظ بهداشت و رعايت پاكيزگي بهتر.
ه:برنامه ريزي و فرهنگ سازي جهت جايگزيني ظروف يكبار مصرف فعلي با ظروف يكبار مصرف با پايه گياهي. طراحی سایت

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر